2024 Dünya Socca Halı Saha Şampiyonası Umman'da!

2024’teki dev şampiyonanın yeri ve tarihi belli oldu. Türkiye’nin temsilcisi Continental Business Cup!

2024 Dünya Socca Halı Saha Şampiyonası Umman'da!

Türkiye’de kurumlar arası halı saha futbolunda adeta çığır açan, takımlarımıza uluslar arası turnuva deneyimi yaşama olanağı sağlayan Continental Business Cup’ta heyecan bir kat daha arttı.
 
Bilindiği üzere Avrupa Halı Saha Şampiyonasında (Socca EURO Cup) İzmir ekibi Gürmar, ülkemizi milli formayla temsile hak kazanmıştı. Dünya Halı Saha Şampiyonası takviminin ve yerinin açıklanmasıyla Gürmar’ın performansının önemi daha da arttı. Buna göre, temsilcimizin turnuvada ilk sekiz bileti alması halinde Türkiye, 29 Kasım-7 Aralık tarihlerinde Umman’da düzenlenecek 2024 Socca Dünya Halı Saha Şampiyonasına katılma hakkı kazanacak.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Almanya, Essen’de yapılan son dünya kupasının Almanya'da yüz binlerce taraftarın ilgi odağı olmasıyla birlikte, 2024’e aday ülkeler arasında kıyasıya bir yarış başlamıştı.

Umman'da düzenlenen basın toplantısında, International Socca Federation Orta Doğu Başkanı Waleed Al Obaidani, Socca CEO'su Thanos Papadopoulos ve Gelişim Direktörü Julia Colter, Umman'ın başkenti Muscat’ın bir sonraki Socca Dünya Kupası'na  29 Kasım - 7 Aralık 2024 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağını duyurdular.

ISF için stratejik olarak seçilen ve Dünya Kupasını ilk kez Avrupa kıtasının dışına çıkaran Umman, spor ve kültürel düzeyde geçmiş ile gelecek arasındaki gerçek bağlantıyı temsil ediyor.

Başarıyla Gönderildi...
SiziHemenArayalım SİZİ HEMEN ARAYALIM

* Şehir Seçiniz

+90